Apple намалява производството на своя iPhone 14 Plus според нов доклад на The Information.Прочетете

...
Apple намалява производството на своя iPhone 14 Plus според нов доклад на The Information.Прочетете
Коментари Харесай

Apple намали производството на iPhone 14 Plus заради слабо търсене

Apple намалява производството на своя iPhone 14 Plus според нов отчет на The Information.
Прочетете още
Изданието цитира двама души, осведомени с веригата за доставки на компанията. Технологичната компания е предиздвикала минимум един производител в Китай да спре производството на части за модела смарт телефон Plus, споделя един източник пред изданието. Лицето твърди, че компанията е спряла производството в оборудването, с цел да реши по-добре търсенето на продукта. Двама снабдители в Китай, които сглобяват частите за iPhone, понижават производството си надлежно със 70% и 90%, твърди източникът пред The ​​Information.

Компанията към момента не е дала отговор на обявата.

Apple преди малко разгласи новата гама смарт телефони на 7 септември и стартира да доставя модела на 7 октомври. iPhone 14 Plus на цена от 899 $ беше рекламиран като по-евтин вид спрямо по-скъпите модели iPhone Pro.

Трябва да се означи, че гамата iPhone 14 също се раздели с по-малкия модел Mini, който присъстваше в гамата iPhone 13.

Когато предварителните поръчки стартираха през септември, известният анализатор на Apple Минг-Чи Куо сподели, че търсенето на iPhone 14 и 14 Plus е „ едва “. Той сподели, че и двата телефона ще бъдат на склад при стартирането на новия пакет iPhone 14, отбелязвайки, че имат по-слаби предварителни поръчки от iPhone SE 3 и iPhone 13 mini.

През септември Bloomberg съобщи, че Apple се отхвърля от проектите си да усили производството на новата гама iPhone по-късно тази година, откакто търсенето не отговори на упованията.

Междувременно търсенето на по-скъпите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max наподобява относително мощно, защото Apple е изискала от най-малко един производител да усили производството на двата модела, оповестява още The Information.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР